Bedrijfsprofiel Skyburn Games

Contactgegevens
Stationsdwarsweg 44
7461 AV Rijssen
06-53881685

Wij maken kleur- en fantasierijke games voor de mobiele telefoon!

Skyburn Games ontwikkelt kleine games voor de mobiele telefoon. Wij specialiseren ons in kleine, maar zeer volledige games. Naast autonome projecten, werken wij ook voor opdrachtgevers en kunnen wij vele interactieve producten afleveren, zoals games en applicaties.

Wij, als Skyburn Games, streven er naar op onze spelers een kleur- en fantasierijke ervaring te geven via onze games. We handelen naar onze filosofie, om met zo weinig mogelijk complexiteit zo veel mogelijk diepgang te creeëren. Onze games zijn makkelijk op te pakken voor jong en oud, maar zijn nooit simpel!

Skyburn Games bestaat uit Kevin Wilmink en Mieke ten Dam.

Kevin is programmeur in hart en nieren en kan zijn passie voor games ultiem uiten in het ontwikkelen van autonome games. Kevin heeft HBO Informatica succesvol afgerond alsmede HBO Game Design and Development. Kevin is daarom naast programmeur, ook een gepassioneerd game designer en developer. Het spel HOUT, waar Kevin met een studententeam aan heeft gewerkt, heeft in 2011 de publieksprijs gewonnen op het game-event Control Gamelab #1. Deze prijs is tekenend voor zijn schoolcarriere, waarin hij twee studies en vele succesvolle projecten heeft afgerond.

Mieke is de artistieke kracht achter Skyburn Games. Mieke is verantwoordelijk voor de gehele grafische kant van onze games. Door haar afgeronde HBO-studie in 2D Game Art, maar ook een één-jarige opleiding tot 3D artist, is zij een veelzijdig artist. Haar passie ligt bij het maken van rijke en levendige (fantasie)werelden en karakters. Naast het grafische ontwerp en ontwikkeling van games, is Mieke ook een gepassioneerd digitaal illustrator. Enthousiast als ze is, gaat ze voor elke project voor het beste resultaat, niet genoegen nemend met minder.

Ik ben mede-oprichter van het bedrijf Skyburn Games. Mijn passie ligt bij het artistieke en creatieve, ik ben dan ook verantwoordelijk voor alle visuele aspecten van onze games. Mijn liefde voor games en mijn creativiteit hebben ertoe geleid dat ik na de middelbare school voor de HBO-studie Game Art heb gekozen, gevolgd door een jaar 3D Visual Art aan de NHTV. Met mijn enthousiasme voor het ontwikkelen van games, mijn gedrevenheid om een visueel aantrekkelijk geheel te presenteren en mijn doorzettingsvermogen om mijzelf te blijven verbeteren, wil ik mijn artistieke ei kwijt in het maken van onze éigen games.
Ik ben de oprichter van Skyburn Games.
Mijn passie lag al van jongs af aan in het creëren van eigen games waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Ik heb daarom in mijzelf geïnvesteerd door twee HBO's studies te voltooien: Informatica en Game Design and Development. Informatica heeft mij een gegronde basis binnen het programmeren gegeven en met de tweede studie heb ik vooral mijn creativiteit kunnen omzetten in het daadwerkelijk produceren van games. Vooral de combinatie tussen creativiteit en programmeren is mijn forte, hetgeen de kracht is van onze games, maar ook veelal terugkomt bij het ontwikkelen van apps en programma's.